تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است

دستگیری۱۲ نفر از شورا و کارمندان دهیاریهای امین آباد و محمد آباد

دستگیری۱۲ نفر از شورا و کارمندان دهیاریهای امین آباد و محمد آباد دادستان قرچک از دستگیری ۱۲ نفر از اعضای شورا و کارمندان دهیاری های امین آباد و محمد آباد به جرم اختلاس، رشوه و فساد مالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام احد الله سینکایی عصر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکلاتی که در درمانگاه دارالشفا قرچک وجود دارد اظهار داشت: دادستانی به عنوان مدعی العموم وظیفه خود دانست تا در موضوع مختلف درمانگاه دارالشفا قرچک ورود کند و با مستقر شدن اکیپ کارشناسان رسمی جهت کارشناسی مسائل مالی متوجه تخلفاتی در این درمانگاه شدیم که با عزل رئیس سابق هیئت مدیره و انتصاب رئیس جدید هیئت مدیره شاهد تغییرات و نظمی در مسائل مالی درمانگاه هستیم.

 

سینکایی افزود: متأسفانه حدود ۲۵ نفر در لیست بیمه درمانگاه دارالشفا قرچک بودند و حقوق دریافت می‌کردند ولی در درمانگاه کار نمی‌کردند و حدود ۱۰ الی ۱۵ میلیارد تومان از وضعیت مالی این مرکز مشخص نیست که چگونه هزینه شده و به کدام حساب‌ها انتقال داده شده است.

 

دادستان قرچک گفت: مردم انتظار دارند که پول‌هایی که از درمانگاه دارالشفا قرچک به ناروا و غیر قانونی خارج شده است مجدداً به درمانگاه جهت خدمات رسانی بهتر برگردانده شود.

 

وی در ادامه در خصوص صندوق خیریه امام رضا قرچک نیز عنوان داشت: دادستانی به علت مشکلات مالی ورود کرده که در این موضوع چندین نفر دستگیر و صندوق خیریه امام رضا پلمب شده و بنا به گزارش کارشناسی مبلغ ۱۴ میلیارد تومان کلاهبرداری شده که این پرونده ۸۰۰ شاکی دارد که در حال رسیدگی است.

 

سینکایی در مورد تخلفات دهیاری و شورای اسلامی ۲ روستای محمدآباد و امین آباد نیز بیان داشت: با ورود دادستانی تعداد ۱۲ نفر از اعضای شورا، دهیار و کارمندان به جرم اختلاس، رشوه و فساد مالی دستگیر شدند و پرونده کماکان در حال رسیدگی است.

 

دادستان قرچک افزود: دادستانی به عنوان مدعی العموم با هرگونه فسادی برخورد خواهد کرد و قانون دستان مفسدین را در قرچک قطع خواهد کرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار